
>
635.24+634.74]-027.38
Гніцевич, В.Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу [Текст] / В. Гніцевич, О. Васильєва //
Гніцевич, В.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2020. - N 4. - С. 82-92. - Бібліогр.: с. 87-89. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2020/4)
Ключові слова: топінамбур -- топинамбур -- кизил -- пюре -- напівфабрикат -- полуфабрикат -- технологія -- технология -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Додаткові точки доступу:
Васильєва, О.
(Шифр в БД Т279322/2020/4)
УДК | |
635.24+634.74]-027.38 | |
635.24 | |
634.74 | |
-027.38 |
Ключові слова: топінамбур -- топинамбур -- кизил -- пюре -- напівфабрикат -- полуфабрикат -- технологія -- технология -- харчова цінність -- пищевая ценность --
Додаткові точки доступу:
Васильєва, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|