
>
Ходак, А.Готовим сбивную кондитерскую массу для суфле / А. Ходак, Т. Савенкова, Л. Аксенова //
Ходак, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 11-12.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: суфле -- приготовление -- кондитерская масса -- суфле -- готування -- кондитерська маса --
Анотація:
О приготовлении сбивной кондитерской массы для суфле.
Про приготуванні збивної кондитерської маси для суфле.
Додаткові точки доступу:
Савенкова, Т.
Аксенова, Л.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: суфле -- приготовление -- кондитерская масса -- суфле -- готування -- кондитерська маса --
Анотація:
О приготовлении сбивной кондитерской массы для суфле.
Про приготуванні збивної кондитерської маси для суфле.
Додаткові точки доступу:
Савенкова, Т.
Аксенова, Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|