631.145
Організаційно-економічні засади функціонування ринку продукції м’ясного скотарства [Текст] / А. М. Гура //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 12. - С. 65-68. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2013/12)
УДК
631.145

Ключові слова: ринок -- попит -- пропозиція -- споживання -- сільськогосподарський товаровиробник -- м’ясне скотарство -- рынок -- спрос -- потребление -- сельскохозяйственный товаропроизводитель -- мясное скотоводство --
Анотація:
Здійснено оцінку організаційно-економічних засад функціонування ринку продукції м’ясного скотарства. Основну увагу приділено поглибленому дослідженню складових ринку: попиту, пропозиції, рівноважної ціни. Розкрито методи державного регулювання ринку продукції м’ясного скотарства. У методичному плані здійснено диференціацію ринку на ринок племенної худоби, ринок живої худоби - тварин на забій, ринок продуктів забою. Велику увагу приділено вивченню впливу рівня доходів домогосподарств на споживання основних видів м’яса і м’ясопродуктів.
Осуществлена оценка организационно-экономических основ функционирования рынка продукции мясного скотоводства. Основное внимание уделено углубленному исследованию составляющих рынка: спроса, предложения, уравновешенной цене. Раскрыты методы государственного регулирования рынка продукции мясного скотоводства. В методическом плане осуществлена дифференциация рынка на рынок племенного скота, рынок живого скота - животных на убой, рынок продуктов убоя. Большое внимание уделено изучению влияния уровня доходов домохозяйств на потребление основных видов мяса и мясопродуктов.