
>
Тугуши, Л. А.Использование спецжиров для производства мороженного и десертов / Л. А. Тугуши //
Тугуши, Л. А.
Молочное дело. - Киев : ЧП "Корсар", 2008. - N 4.
(Шифр в БД М549397/2008/4)
Ключові слова: технология производства -- молочный жир -- заменители молочного жира --
(Шифр в БД М549397/2008/4)
Ключові слова: технология производства -- молочный жир -- заменители молочного жира --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|