>
Бурцева, О.Процесс получения халвы - достаточно сложный и специфичный / О. Бурцева //
Бурцева, О.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 9. - С. 44.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: халва -- производство -- хранение -- влажность -- халва -- виробництво -- зберігання -- вологість --
Анотація:
Секреты производства восточного лакомства насчитывают не одну сотню лет, некоторые из них известны лишь избранным.
Секрети виробництва східного лакомства налічують не одну сотню років, деякі з них відомі лише обраним.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: халва -- производство -- хранение -- влажность -- халва -- виробництво -- зберігання -- вологість --
Анотація:
Секреты производства восточного лакомства насчитывают не одну сотню лет, некоторые из них известны лишь избранным.
Секрети виробництва східного лакомства налічують не одну сотню років, деякі з них відомі лише обраним.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|