
>
664.8.035
Подлесный, А. И.Влияние некоторых пищевых продуктов, входящих в состав консервов, на активность низина / А. И. Подлесный, О. И. Квасенков, И. Н. Лейнсон //
Подлесный, А. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 27-29. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: консервы -- консерви -- низин -- активность препаратов -- активність препаратів -- жиры -- жири -- поваренная соль -- кухонна сіль -- сахар -- цукор --
Анотація:
Описаны экспериментальные данные по изменению активности низина в присутствии жиров, сахара и поваренной соли. Установлено снижение активности низина при хранении в смеси с солью и сахаром.
Описані експериментальні дані щодо зміни активності низина в присутності жирів, цукру та кухонної солі. Встановлено зниження активності низина при зберіганні в суміші з сіллю і цукром.
Додаткові точки доступу:
Квасенков, О. И.
Лейнсон, И. Н.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
664.8.035 |
Ключові слова: консервы -- консерви -- низин -- активность препаратов -- активність препаратів -- жиры -- жири -- поваренная соль -- кухонна сіль -- сахар -- цукор --
Анотація:
Описаны экспериментальные данные по изменению активности низина в присутствии жиров, сахара и поваренной соли. Установлено снижение активности низина при хранении в смеси с солью и сахаром.
Описані експериментальні дані щодо зміни активності низина в присутності жирів, цукру та кухонної солі. Встановлено зниження активності низина при зберіганні в суміші з сіллю і цукром.
Додаткові точки доступу:
Квасенков, О. И.
Лейнсон, И. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|