
>
637.352:579.872.1
Хамагаева, И. С.Технология мягкого сыра с использованием пропионовокислых бактерий / И. С. Хамагаева, Н. Б. Чойжилсурэн, Л. М. Качанина //
Хамагаева, И. С.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 56-59. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Ключові слова: пропионовокислые бактерии -- козье молоко -- мягкий сыр -- сычужное свертывание -- витамин в12 -- пропіоновокислі бактерії -- козяче молоко -- м’який сир -- сичужне згортання -- вітамін в12 --
Анотація:
Приведены результаты исследований разработки технологии мягких сыров из козьего и коровьего молока с применением активизированных культур пропионовокислых бактерий.
Наведено результати досліджень розробки технології м'яких сирів з козячого і коров'ячого молока із застосуванням активізованих культур пропіоновокислих бактерій.
Додаткові точки доступу:
Чойжилсурэн, Н. Б.
Качанина, Л. М.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
637.352:579.872.1 | |
637.352 | |
579.872.1 |
Ключові слова: пропионовокислые бактерии -- козье молоко -- мягкий сыр -- сычужное свертывание -- витамин в12 -- пропіоновокислі бактерії -- козяче молоко -- м’який сир -- сичужне згортання -- вітамін в12 --
Анотація:
Приведены результаты исследований разработки технологии мягких сыров из козьего и коровьего молока с применением активизированных культур пропионовокислых бактерий.
Наведено результати досліджень розробки технології м'яких сирів з козячого і коров'ячого молока із застосуванням активізованих культур пропіоновокислих бактерій.
Додаткові точки доступу:
Чойжилсурэн, Н. Б.
Качанина, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|