
>
Спиричев, В. Б.Обогащение пищевых продуктов микронутриентами: научные принципы и практические решения / В. Б. Спиричев, Л. Н. Шатнюк //
Спиричев, В. Б.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 4. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/4)
Додаткові точки доступу:
Шатнюк, Л.Н.
(Шифр в БД П698712/2010/4)
Додаткові точки доступу:
Шатнюк, Л.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|