Методичні аспекти аналізу конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства / М. В. Місюк //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N 4. - С. 99-104.
(Шифр в БД Е737270/2011/4)
Ключові слова: конкурентне середовище -- конкурентоспроможність -- м’ясна продукція -- молочна продукція -- конкурентная среда -- конкурентоспособность -- мясная продукция -- молочная продукция --
Анотація:
Розглянуто методику дослідження конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства, що дасть можливість здійснити аналіз факторів, які впливають на ефективність діяльності переробного підприємства.
Рассмотрена методика исследования конкурентоспособности предприятий по переработке продукции скотоводства, что даст возможность осуществить анализ факторов, влияющих на эффективность деятельности перерабатывающего предприятия.