
>
Місюк, М. В.Методичні аспекти аналізу конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства / М. В. Місюк //
Місюк, М. В.
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - 2011. - N 4. - С. 99-104.
(Шифр в БД Е737270/2011/4)
Ключові слова: конкурентне середовище -- конкурентоспроможність -- м’ясна продукція -- молочна продукція -- конкурентная среда -- конкурентоспособность -- мясная продукция -- молочная продукция --
Анотація:
Розглянуто методику дослідження конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства, що дасть можливість здійснити аналіз факторів, які впливають на ефективність діяльності переробного підприємства.
Рассмотрена методика исследования конкурентоспособности предприятий по переработке продукции скотоводства, что даст возможность осуществить анализ факторов, влияющих на эффективность деятельности перерабатывающего предприятия.
(Шифр в БД Е737270/2011/4)
Ключові слова: конкурентне середовище -- конкурентоспроможність -- м’ясна продукція -- молочна продукція -- конкурентная среда -- конкурентоспособность -- мясная продукция -- молочная продукция --
Анотація:
Розглянуто методику дослідження конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства, що дасть можливість здійснити аналіз факторів, які впливають на ефективність діяльності переробного підприємства.
Рассмотрена методика исследования конкурентоспособности предприятий по переработке продукции скотоводства, что даст возможность осуществить анализ факторов, влияющих на эффективность деятельности перерабатывающего предприятия.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|