
>
Овес - один з перших у світовому рейтингу безглютенової сировини [Текст] / Пер. інтерв’ю, опублік. у журн. "Miller" (№ 75, берез, 2016, с. 90-93) //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 4. - С. 3-31.
(Шифр в БД Х367526/2016/4)
Рубрики:
Фінляндія
Финляндия
Ключові слова: овес -- зерно -- мукомольное производство -- борошномельне виробництво -- здорове харчування -- здоровое питание --
Анотація:
Сьогодні у світі актуальним є розроблення сучасних технологій виробництва харчових продуктів спеціалізованого призначення, спрямованих на профілактику та лікування аліментарно залежних захворювань. До таких видів продуктів можна віднести передусім безглютенові вироби, які призначені для людей, хворих на целіакію. Безглютеновий тренд зберігає сильні позиції, і овес, як безглютенове зерно, займає одне з перших місць. Відомо, що Фінляндія - один із найбільших виробників високоякісного харчового вівса у світі. Про особливості виробництва безглютенового вівса у Фінляндії розповідає генеральний директор однієї з провідних фінських компаній Helsinki Mills Ltd Міско Кусела.
Сегодня в мире актуальной является разработка современных технологий производства пищевых продуктов специализированного назначения, направленных на профилактику и лечение алиментарно зависимых заболеваний. К таким видам продуктов можно отнести прежде всего безглютеновые изделия, предназначенные для людей, больных целиакией. Безглютеновые тренд сохраняет сильные позиции, и овес, как безглютеновое зерно, занимает одно из первых мест. Известно, что Финляндия - один из крупнейших производителей высококачественного пищевого овса в мире. Об особенностях производства безглютенового овса в Финляндии рассказывает генеральный директор одной из ведущих финских компаний Helsinki Mills Ltd Миско Кусела.
Додаткові точки доступу:
компанія Helsinki Mills Ltd \о нем\
(Шифр в БД Х367526/2016/4)
Рубрики:
Фінляндія
Финляндия
Ключові слова: овес -- зерно -- мукомольное производство -- борошномельне виробництво -- здорове харчування -- здоровое питание --
Анотація:
Сьогодні у світі актуальним є розроблення сучасних технологій виробництва харчових продуктів спеціалізованого призначення, спрямованих на профілактику та лікування аліментарно залежних захворювань. До таких видів продуктів можна віднести передусім безглютенові вироби, які призначені для людей, хворих на целіакію. Безглютеновий тренд зберігає сильні позиції, і овес, як безглютенове зерно, займає одне з перших місць. Відомо, що Фінляндія - один із найбільших виробників високоякісного харчового вівса у світі. Про особливості виробництва безглютенового вівса у Фінляндії розповідає генеральний директор однієї з провідних фінських компаній Helsinki Mills Ltd Міско Кусела.
Сегодня в мире актуальной является разработка современных технологий производства пищевых продуктов специализированного назначения, направленных на профилактику и лечение алиментарно зависимых заболеваний. К таким видам продуктов можно отнести прежде всего безглютеновые изделия, предназначенные для людей, больных целиакией. Безглютеновые тренд сохраняет сильные позиции, и овес, как безглютеновое зерно, занимает одно из первых мест. Известно, что Финляндия - один из крупнейших производителей высококачественного пищевого овса в мире. Об особенностях производства безглютенового овса в Финляндии рассказывает генеральный директор одной из ведущих финских компаний Helsinki Mills Ltd Миско Кусела.
Додаткові точки доступу:
компанія Helsinki Mills Ltd \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|