
>
637.514.5
Новий метод контролювання якості м’ясопродуктів / Н. Ф. Усатенко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 7. - С. 61-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/7)
Ключові слова: кісткові включення -- костные включения --
Анотація:
Розроблено гравіметричний метод визначення фільсифікації м’ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м’яса птиці механічного обвалювання.
Разработан гравиметрический метод определения фальсификации мясопродуктов (полуфабрикатов, колбасных изделий, консервов) сверхнормативным использованием в их рецептурах мяса птицы механической обвалки.
Додаткові точки доступу:
Усатенко, Н. Ф.
Охріменко, Ю. І.
Мартиненко, Л. Г.
Кліщова, Т. Ю.
(Шифр в БД В014345/2012/7)
УДК | |
637.514.5 |
Ключові слова: кісткові включення -- костные включения --
Анотація:
Розроблено гравіметричний метод визначення фільсифікації м’ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м’яса птиці механічного обвалювання.
Разработан гравиметрический метод определения фальсификации мясопродуктов (полуфабрикатов, колбасных изделий, консервов) сверхнормативным использованием в их рецептурах мяса птицы механической обвалки.
Додаткові точки доступу:
Усатенко, Н. Ф.
Охріменко, Ю. І.
Мартиненко, Л. Г.
Кліщова, Т. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|