637.514.5
Новий метод контролювання якості м’ясопродуктів / Н. Ф. Усатенко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 7. - С. 61-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/7)
УДК
637.514.5

Ключові слова: кісткові включення -- костные включения --
Анотація:
Розроблено гравіметричний метод визначення фільсифікації м’ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м’яса птиці механічного обвалювання.
Разработан гравиметрический метод определения фальсификации мясопродуктов (полуфабрикатов, колбасных изделий, консервов) сверхнормативным использованием в их рецептурах мяса птицы механической обвалки.
Додаткові точки доступу: