
>
Зайчик, Б. Ц.Фальсификация пищевых продуктов в России - история и современность / Б. Ц. Зайчик, С. А. Хуршудян //
Зайчик, Б. Ц.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 8. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Хуршудян, С.А.
(Шифр в БД П698712/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Хуршудян, С.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|