
>
637.344.8:663.674
Функционально-технологические свойства низкокалорийнного плодово-ягодного мороденого / Е. И. Мельникова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 8. - С. 33-35. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
Ключові слова: криоскопическая температура -- кристалы льда -- мороженое -- полная замена сахарозы -- кріоскопічна температура -- кристали льоду -- морозиво -- повна заміна сахарози --
Додаткові точки доступу:
Мельникова, Е.И.
Титов, С.А.
Богданова, Е.В.
Мурадова, О. А.
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
УДК | |
637.344.8:663.674 |
Ключові слова: криоскопическая температура -- кристалы льда -- мороженое -- полная замена сахарозы -- кріоскопічна температура -- кристали льоду -- морозиво -- повна заміна сахарози --
Додаткові точки доступу:
Мельникова, Е.И.
Титов, С.А.
Богданова, Е.В.
Мурадова, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|