
>
Влияние режимов термообработки на биохимический состав топинамбура / В. В. Филатов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 2.
(Шифр в БД Х775324/2008/2)
Ключові слова: новые виды сырья --
Додаткові точки доступу:
Филатов, В.В.
Карпиленко, Г.П.
Крикунова, Л.Н.
Азизов Р.Р., Р.Р., канд. техн. наук, Московский государственный университет пищевых производств
(Шифр в БД Х775324/2008/2)
Ключові слова: новые виды сырья --
Додаткові точки доступу:
Филатов, В.В.
Карпиленко, Г.П.
Крикунова, Л.Н.
Азизов Р.Р., Р.Р., канд. техн. наук, Московский государственный университет пищевых производств
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|