
>
006.3:637.521
Слива, Ю. В.Особливості застосування принципів НАССР в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів [Текст] / Ю. В. Слива, О. А. Штонда, К. М. Семенюк //
Слива, Ю. В.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2018. - N 4. - С. 87-95.. - Бібліогр.: с. 94.
(Шифр в БД -054081/2018/4)
Ключові слова: натуральні м’ясні мариновані напівфабрикати -- натуральные мясные маринованные полуфабрикаты -- принципи насср -- критична контрольна точка -- критическая контрольная точка -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Штонда, О. А.
Семенюк, К. М.
(Шифр в БД -054081/2018/4)
УДК | |
006.3:637.521 | |
006.3 | |
637.521 |
Ключові слова: натуральні м’ясні мариновані напівфабрикати -- натуральные мясные маринованные полуфабрикаты -- принципи насср -- критична контрольна точка -- критическая контрольная точка -- безпечність харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Штонда, О. А.
Семенюк, К. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|