
>
Хлуд, П.Какой будет выпечка в следующем году / П. Хлуд //
Хлуд, П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 10. - С. 5.
(Шифр в БД Х279026/2017/10)
Ключові слова: природные подсластители -- природні підсолоджувачі -- снеки -- отходы -- відходи -- растительные продукты -- рослинні продукти --
Анотація:
Ряд мировых консалтинговых компаний обнародовали своё видение основных тенденций в секторе хлебобулочных изделий на 2018 г.
Ряд світових консалтингових компаній оприлюднили своє бачення основних тенденцій в секторі хлібобулочних виробів на 2018 р.
Додаткові точки доступу:
Мельник, В. С.
(Шифр в БД Х279026/2017/10)
Ключові слова: природные подсластители -- природні підсолоджувачі -- снеки -- отходы -- відходи -- растительные продукты -- рослинні продукти --
Анотація:
Ряд мировых консалтинговых компаний обнародовали своё видение основных тенденций в секторе хлебобулочных изделий на 2018 г.
Ряд світових консалтингових компаній оприлюднили своє бачення основних тенденцій в секторі хлібобулочних виробів на 2018 р.
Додаткові точки доступу:
Мельник, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|