Використання рослинних олій у рецептурах борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. Т. Лебединець, У. І. Ярошик, Л. М. Багрій //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - . - № 4. - С. 30-32. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/4)
Ключові слова: рослинні олії -- растительные масла -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- тверді жири -- твердые жиры -- жирні кислоти -- жирные кислоты --
Анотація:
Запропоновані рецептури борошняних кондитерських виробів із заміною частини твердих жирів на рослинні олії, а саме на соняшникову, соєву, лляну, арахісову, виноградну, гарбузову, ріпакову, кунжутну, обліпіхову, олії з насіння розторопші плямистої, волоського горіха тощо.
Предложены рецептуры мучных кондитерских изделий с заменой части твердых жиров на растительные масла, а именно на подсолнечное, соевое, льняное, арахисовое, виноградное, тыквенное, рапсовое, кунжутное, облипиховое, масла из семян расторопши пятнистой, грецкого ореха и др.
Додаткові точки доступу: