
>
Анищенко, І.Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик //
Анищенко, І.
Стандартизація, сертифікація, якість. - Киiв, 2009. - N 1. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД -054081/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Рудик, Т.
(Шифр в БД -054081/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Рудик, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|