
>
Сирохман, І. В.Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів: кекси [Текст] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. Я. Давидович //
Сирохман, І. В.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 2. - С. 34-36. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: кекси -- кексы -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- поліпшення -- улучшение -- інгредієнти -- ингредиенты -- білки -- белки -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- органолептичні показники -- органолептические показатели --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т. М.
Давидович, О. Я.
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: кекси -- кексы -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- поліпшення -- улучшение -- інгредієнти -- ингредиенты -- білки -- белки -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- органолептичні показники -- органолептические показатели --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т. М.
Давидович, О. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|