
>
620.2:664.664.4
Лозова, Т. М.Поліпшення споживних властивостей кексів із використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман //
Лозова, Т. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 10. - С. 51-54. - Бібліогр.: с. 53-54.
(Шифр в БД Х367526/2016/10)
Ключові слова: кекси -- споживні властивості -- потребительские свойства -- жирнокислотний склад -- жирнокислотный состав -- мінеральний склад -- минеральный состав --
Анотація:
Показано можливості поліпшення споживних властивостей кексів за рахунок застосування природної нетрадиційної сировини - фітодобавок, гарбузової олії та вівсяного борошна. Наведено результати дослідження нового модельного кексу за органолептичними і фізико-хімічними показниками, мінеральним та жирнокислотним складом. Доведено переваги досліджуваного зразку кексу порівняно з контрольним традиційним зразком.
Показаны возможности улучшения потребительских свойств кексов за счет применения природного нетрадиционного сырья - фитодобавок, тыквенного масла и овсяной муки. Приведены результаты исследования нового модельного кекса по органолептическим и физико-химическим показателям, минеральным и жирнокислотным составом. Доказаны преимущества исследуемого образца кекса по сравнению с контрольным традиционным образцом.
Додаткові точки доступу:
Сирохман, І. В.
(Шифр в БД Х367526/2016/10)
УДК | |
620.2:664.664.4 | |
620.2 | |
664.664.4 |
Ключові слова: кекси -- споживні властивості -- потребительские свойства -- жирнокислотний склад -- жирнокислотный состав -- мінеральний склад -- минеральный состав --
Анотація:
Показано можливості поліпшення споживних властивостей кексів за рахунок застосування природної нетрадиційної сировини - фітодобавок, гарбузової олії та вівсяного борошна. Наведено результати дослідження нового модельного кексу за органолептичними і фізико-хімічними показниками, мінеральним та жирнокислотним складом. Доведено переваги досліджуваного зразку кексу порівняно з контрольним традиційним зразком.
Показаны возможности улучшения потребительских свойств кексов за счет применения природного нетрадиционного сырья - фитодобавок, тыквенного масла и овсяной муки. Приведены результаты исследования нового модельного кекса по органолептическим и физико-химическим показателям, минеральным и жирнокислотным составом. Доказаны преимущества исследуемого образца кекса по сравнению с контрольным традиционным образцом.
Додаткові точки доступу:
Сирохман, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|