
>
Новые продукты Lessaffre для производства ржаных сортов хлеба по ускоренной технологии [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 34-35.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: ржаной хлеб -- житній хліб -- производство -- виробництво -- закваски -- "ритеза лайт" livendo™ -- "ритеза темная" -- "ритеза темная" livendo™ -- смесь "балтийская заварная" -- суміш "балтійська заварна" -- использование -- використання --
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: ржаной хлеб -- житній хліб -- производство -- виробництво -- закваски -- "ритеза лайт" livendo™ -- "ритеза темная" -- "ритеза темная" livendo™ -- смесь "балтийская заварная" -- суміш "балтійська заварна" -- использование -- використання --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|