
>
664.788/664.668.9
Новые сорта тритикалевой муки и их технологические свойства [Текст] / Г. Н. Панкратов [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N12. - С. 46-50. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
Ключові слова: зерно тритикале -- зерно тритікале -- выход муки -- вихід борошна -- качество муки -- якість борошна -- технологические показатели качества -- технологічні показники якості -- зольность -- зольність -- белизна -- білизна -- количество клейковины -- кількість клейковини -- качество клейковины -- якість клейковини --
Анотація:
Исследованы технологические показатели качества 17 сортов зерна тритикале и продуктов помола. Выявлен высокий технологический потенциал зерна тритикале. На основе кумулятивных кривых зольности сформированы 5 сортов муки тритикале с различными технологическими свойствами. Анализ качественных показателей муки и хлеба из тритикале показал, что формирование различных сортов тритикалевой муки целесообразно проводить путем смешивания трех основных потоков муки, которые характеризуются различным составом анатомических частей зерновки.
Досліджено технологічні показники якості 17 сортів зерна тритикале і продуктів помелу. Виявлено високий технологічний потенціал зерна тритикале. На основі кумулятивних кривих зольності сформовані 5 сортів борошна тритикале з різними технологічними властивостями. Аналіз якісних показників борошна і хліба з тритикале показав, що формування різних сортів трітікалевого борошна доцільно проводити шляхом змішування трьох основних потоків борошна, які характеризуються різним складом анатомічних частин зернівки.
Додаткові точки доступу:
Панкратов, Г. Н.
Мелешкина, Е. П.
Кандроков, Р. Х.
Витол, И. С.
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
УДК | |
664.788/664.668.9 | |
664.788 | |
664.668.9 |
Ключові слова: зерно тритикале -- зерно тритікале -- выход муки -- вихід борошна -- качество муки -- якість борошна -- технологические показатели качества -- технологічні показники якості -- зольность -- зольність -- белизна -- білизна -- количество клейковины -- кількість клейковини -- качество клейковины -- якість клейковини --
Анотація:
Исследованы технологические показатели качества 17 сортов зерна тритикале и продуктов помола. Выявлен высокий технологический потенциал зерна тритикале. На основе кумулятивных кривых зольности сформированы 5 сортов муки тритикале с различными технологическими свойствами. Анализ качественных показателей муки и хлеба из тритикале показал, что формирование различных сортов тритикалевой муки целесообразно проводить путем смешивания трех основных потоков муки, которые характеризуются различным составом анатомических частей зерновки.
Досліджено технологічні показники якості 17 сортів зерна тритикале і продуктів помелу. Виявлено високий технологічний потенціал зерна тритикале. На основі кумулятивних кривих зольності сформовані 5 сортів борошна тритикале з різними технологічними властивостями. Аналіз якісних показників борошна і хліба з тритикале показав, що формування різних сортів трітікалевого борошна доцільно проводити шляхом змішування трьох основних потоків борошна, які характеризуються різним складом анатомічних частин зернівки.
Додаткові точки доступу:
Панкратов, Г. Н.
Мелешкина, Е. П.
Кандроков, Р. Х.
Витол, И. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|