Закваски для бездрожжевого хлеба [Текст] / Н. Хмарская //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - . - № 6. - С. 21.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: бездрожжевой хлеб -- бездріжджовий хліб -- закваска -- яблоки -- яблука -- хмель -- хміль -- кефир -- картофель -- картопля -- ржаная мука -- житнє борошно -- ингредиенты -- інгредієнти -- приготовление -- приготування --
Анотація:
В бездрожжевом хлебе закваска выполняет роль натурального рыхлителя: она запускает процесс брожения. В результате этого тесто насыщается всеми полезными веществами.
У бездріжджовому хлібі закваска виконує роль натурального розпушувача: вона запускає процес бродіння. В результаті цього тісто насичується усіма корисними речовинами.