
>
Хмарская, Н.Закваски для бездрожжевого хлеба [Текст] / Н. Хмарская //
Хмарская, Н.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 21.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: бездрожжевой хлеб -- бездріжджовий хліб -- закваска -- яблоки -- яблука -- хмель -- хміль -- кефир -- картофель -- картопля -- ржаная мука -- житнє борошно -- ингредиенты -- інгредієнти -- приготовление -- приготування --
Анотація:
В бездрожжевом хлебе закваска выполняет роль натурального рыхлителя: она запускает процесс брожения. В результате этого тесто насыщается всеми полезными веществами.
У бездріжджовому хлібі закваска виконує роль натурального розпушувача: вона запускає процес бродіння. В результаті цього тісто насичується усіма корисними речовинами.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: бездрожжевой хлеб -- бездріжджовий хліб -- закваска -- яблоки -- яблука -- хмель -- хміль -- кефир -- картофель -- картопля -- ржаная мука -- житнє борошно -- ингредиенты -- інгредієнти -- приготовление -- приготування --
Анотація:
В бездрожжевом хлебе закваска выполняет роль натурального рыхлителя: она запускает процесс брожения. В результате этого тесто насыщается всеми полезными веществами.
У бездріжджовому хлібі закваска виконує роль натурального розпушувача: вона запускає процес бродіння. В результаті цього тісто насичується усіма корисними речовинами.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|