
>
Джаруллаев, Д. С.Ягоды белого тутовника для производства "Десертного продукта" / Д. С. Джаруллаев //
Джаруллаев, Д. С.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 2.
(Шифр в БД П698712/2008/2)
Ключові слова: технологии -- сырье -- натуральные пищевые добавки --
(Шифр в БД П698712/2008/2)
Ключові слова: технологии -- сырье -- натуральные пищевые добавки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|