
>
664.667:664.65
Танаскова, Н.Технологические аспекты производства пряничных изделий [Текст] / Н. Танаскова //
Танаскова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 1. - С. 21-23.
(Шифр в БД Х279026/2017/1)
Ключові слова: пряничные изделия -- пряникові вироби -- производство -- виробництво -- технология -- технологія -- тесто -- тісто -- формование -- формування -- глазирование -- глазурування -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники --
(Шифр в БД Х279026/2017/1)
УДК | |
664.667:664.65 | |
664.667 | |
664.65 |
Ключові слова: пряничные изделия -- пряникові вироби -- производство -- виробництво -- технология -- технологія -- тесто -- тісто -- формование -- формування -- глазирование -- глазурування -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|