
>
Специалисты Cargill успешно работают над снижением уровня насыщенных жиров в продукции [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 13.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: жировые системы -- жирові системи -- насыщенные жиры -- насичені жири -- хлебопечение -- хлібопечіння -- здоровье -- здоров'я --
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: жировые системы -- жирові системи -- насыщенные жиры -- насичені жири -- хлебопечение -- хлібопечіння -- здоровье -- здоров'я --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|