>
665.327.3
Родзієвська, І. Г.Особливості оливкової олії з точки зору хлібопекарної та кондитерської промисловості [Текст] / І. Г. Родзієвська, Т. А. Полонська //
Родзієвська, І. Г.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 24-25.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
Ключові слова: оливкова олія -- оливковое масло -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- використання -- использование -- марки -- шоколадне низькокалорійне печиво -- шоколадное низкокалорийное печенье --
Додаткові точки доступу:
Полонська, Т. А.
(Шифр в БД П474828/2016/6)
| УДК | |
| 665.327.3 |
Ключові слова: оливкова олія -- оливковое масло -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- використання -- использование -- марки -- шоколадне низькокалорійне печиво -- шоколадное низкокалорийное печенье --
Додаткові точки доступу:
Полонська, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|