
>
Ванин, С. В.Влияние гидроколлоидов полисахаридной природы на пенообразующие свойства белковых продуктов / С. В. Ванин, В. В. Колпакова //
Ванин, С. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 1.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Колпакова, В.В.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Колпакова, В.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|