
>
Технології "Амстору" / підгот. О. Руденко //
Энергосбережение. Все об энергоэффективности и ресурсосбережении : всеукр. науч.-техн. журн. - 2011. - № 3. - С. 27.
(Шифр в БД Э967646/2011/3)
Ключові слова: енергоресурси -- энергоресурсы -- витрачання -- расходование -- енергозберігаючі технології -- энергосберегающие технологии -- впровадження -- внедрение --
Анотація:
Мережа супермаркетів "Амстор" нараховує 25 торговельних центрів, розташованих на теріторії України. У Донецькому ТЦ "Амстор" за ініціативою інформаційного агентства RBN пройшов прес-тур, метою якого було ознайомлення з технологіями виробництва торговельних мереж, організацією роботи складського простору і 4 виробничих цехів: м’ясного, пекарні, кулінарії.
Сеть супермаркетов "Амстор" насчитывает 25 торговых центров, расположенных на территории Украины. В Донецком ТЦ "Амстор" по инициативе информационного агентства RBN прошел пресс-тур, целью которого было ознакомление с технологиями производства торговых сетей, организацией работы складского пространства и 4 производственных цехов: мясного, пекарни, кулинарии.
(Шифр в БД Э967646/2011/3)
Ключові слова: енергоресурси -- энергоресурсы -- витрачання -- расходование -- енергозберігаючі технології -- энергосберегающие технологии -- впровадження -- внедрение --
Анотація:
Мережа супермаркетів "Амстор" нараховує 25 торговельних центрів, розташованих на теріторії України. У Донецькому ТЦ "Амстор" за ініціативою інформаційного агентства RBN пройшов прес-тур, метою якого було ознайомлення з технологіями виробництва торговельних мереж, організацією роботи складського простору і 4 виробничих цехів: м’ясного, пекарні, кулінарії.
Сеть супермаркетов "Амстор" насчитывает 25 торговых центров, расположенных на территории Украины. В Донецком ТЦ "Амстор" по инициативе информационного агентства RBN прошел пресс-тур, целью которого было ознакомление с технологиями производства торговых сетей, организацией работы складского пространства и 4 производственных цехов: мясного, пекарни, кулинарии.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|