
>
338.2:637.1
Лисенко, Г. П.Сучасний стан і перспективи розвитку м’ясопереробної галузі [Текст] / Г. П. Лисенко //
Лисенко, Г. П.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2017. - N1. - С. 72-75. - Библиогр.: с. 74-75.
(Шифр в БД В014345/2017/1)
Ключові слова: м’ясо -- мясо -- м’ясопродукти -- мясопродукты -- м’ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- рівень виробництва -- уровень производства -- споживання -- потребление -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- свинина -- яловичина -- говядина --
Анотація:
Виробництво м’яса птиці та свинини у майбутньому нарощуватиметься. Виробництво м’яса великої рогатої худоби нерентабельне і потребує державної підтримки.
Производство мяса птицы и свинины в будущем будет наращиваться. Производство мяса крупного рогатого скота нерентабельно и нуждается в государственной поддержке.
(Шифр в БД В014345/2017/1)
УДК | |
338.2:637.1 | |
338.2 | |
637.1 |
Ключові слова: м’ясо -- мясо -- м’ясопродукти -- мясопродукты -- м’ясопереробна галузь -- мясоперерабатывающая отрасль -- рівень виробництва -- уровень производства -- споживання -- потребление -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- свинина -- яловичина -- говядина --
Анотація:
Виробництво м’яса птиці та свинини у майбутньому нарощуватиметься. Виробництво м’яса великої рогатої худоби нерентабельне і потребує державної підтримки.
Производство мяса птицы и свинины в будущем будет наращиваться. Производство мяса крупного рогатого скота нерентабельно и нуждается в государственной поддержке.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|