
>
637.354:664.8.047
Ермолаев, В. А.Сушка голландского, костромского и ярославского сыров / В. А. Ермолаев //
Ермолаев, В. А.
Аграр. наука : науч.-теорет. и произв. журн. - 2010. - N 8. - С. 30-31. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД А783718/2010/8)
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: вакуумная сушка -- голландский -- костромской -- ярославский сыр -- вакуумна сушка -- голландський -- костромський -- ярославський сир --
Анотація:
Рассмотрены основные факторы, влияющие на температуру вакуумной сушки твердых сыров с низкой температурой второго нагревания. Описаны основные преимущества ваккумной сушки. Приведены результаты экспериментальных исследований.
Розглянуто основні чинники, що впливають на температуру вакуумної сушки твердих сирів з низькою температурою другого нагріву. Описані основні переваги вакуумної сушки. Наведені результати експериментальних досліджень.
(Шифр в БД А783718/2010/8)
УДК | |
637.354:664.8.047 | |
637.354 | |
664.8.047 |
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: вакуумная сушка -- голландский -- костромской -- ярославский сыр -- вакуумна сушка -- голландський -- костромський -- ярославський сир --
Анотація:
Рассмотрены основные факторы, влияющие на температуру вакуумной сушки твердых сыров с низкой температурой второго нагревания. Описаны основные преимущества ваккумной сушки. Приведены результаты экспериментальных исследований.
Розглянуто основні чинники, що впливають на температуру вакуумної сушки твердих сирів з низькою температурою другого нагріву. Описані основні переваги вакуумної сушки. Наведені результати експериментальних досліджень.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|