
>
635.5
Салат та пряно-ароматичні культури - здоров’я нації [Текст] //
Овощеводство : укр. журнал для профессионалов. - 2017. - № 3. - С. 36-38.
(Шифр в БД О723872/2017/3)
Ключові слова: шпинат -- рукола -- теплична продукція -- тепличная продукция -- зеленые культуры -- зелені культури -- технологія вирощування -- технология выращивания --
Анотація:
Салат надзвичайно овочева культура. За вмістом відомих вітамінів листя салату посідає одне з перших місць серед овочів.
Салат очень овощная культура. По содержанию известных витаминов листья салата занимают одно из первых мест среди овощей.
(Шифр в БД О723872/2017/3)
УДК | |
635.5 |
Ключові слова: шпинат -- рукола -- теплична продукція -- тепличная продукция -- зеленые культуры -- зелені культури -- технологія вирощування -- технология выращивания --
Анотація:
Салат надзвичайно овочева культура. За вмістом відомих вітамінів листя салату посідає одне з перших місць серед овочів.
Салат очень овощная культура. По содержанию известных витаминов листья салата занимают одно из первых мест среди овощей.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|