
>
633.412
Капустіна, Л.Підвищуємо якість столових буряків / Л. Капустіна //
Капустіна, Л.
Плантатор. - 2016. - № 4. - С. 56-57.
(Шифр в БД П309033/2016/4)
Ключові слова: столовий буряк -- свекла столовая -- посіви -- посевы -- вологість повітря -- влажность воздуха -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения --
Анотація:
Світові тенденції та попит споживчого ринку вимагають від виробника вирощувати високоякісні коренеплоди столового буряка, що є типовими для певного сорту, вирівняними за зовнішніми та внутрішніми ознаками, із відповідним умістом поживних речовин. Тому овочівнику потрібно дотримуватися певних технологічних особливостей протягом вегетаційного періоду вирощування столового бряка: своєчасно проводити догляд за рослинами з дотриманням відповідних норм унесення мінеральних добрив, збиранням урожаю коренеплодів і зберіганням.
(Шифр в БД П309033/2016/4)
УДК | |
633.412 |
Ключові слова: столовий буряк -- свекла столовая -- посіви -- посевы -- вологість повітря -- влажность воздуха -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения --
Анотація:
Світові тенденції та попит споживчого ринку вимагають від виробника вирощувати високоякісні коренеплоди столового буряка, що є типовими для певного сорту, вирівняними за зовнішніми та внутрішніми ознаками, із відповідним умістом поживних речовин. Тому овочівнику потрібно дотримуватися певних технологічних особливостей протягом вегетаційного періоду вирощування столового бряка: своєчасно проводити догляд за рослинами з дотриманням відповідних норм унесення мінеральних добрив, збиранням урожаю коренеплодів і зберіганням.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|