633.412
Підвищуємо якість столових буряків / Л. Капустіна //
Плантатор. - . - № 4. - С. 56-57.
(Шифр в БД П309033/2016/4)
УДК
633.412

Ключові слова: столовий буряк -- свекла столовая -- посіви -- посевы -- вологість повітря -- влажность воздуха -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения --
Анотація:
Світові тенденції та попит споживчого ринку вимагають від виробника вирощувати високоякісні коренеплоди столового буряка, що є типовими для певного сорту, вирівняними за зовнішніми та внутрішніми ознаками, із відповідним умістом поживних речовин. Тому овочівнику потрібно дотримуватися певних технологічних особливостей протягом вегетаційного періоду вирощування столового бряка: своєчасно проводити догляд за рослинами з дотриманням відповідних норм унесення мінеральних добрив, збиранням урожаю коренеплодів і зберіганням.