>
Бовкун, А. О.Зміна складових частин сирної маси під час визрівання сирів / А. О. Бовкун //
Бовкун, А. О.
Молочное дело : Ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал. - 2008. - N12/1. - С. 14-15.
(Шифр в БД М549397/2008/12/1)
Ключові слова: сироваріння -- сыроварение -- дозрівання -- дозревание -- вода -- білки -- лактоза -- молочнокисле бродіння -- молочний жир -- белки -- молочнокислое брожение -- молочный жир --
(Шифр в БД М549397/2008/12/1)
Ключові слова: сироваріння -- сыроварение -- дозрівання -- дозревание -- вода -- білки -- лактоза -- молочнокисле бродіння -- молочний жир -- белки -- молочнокислое брожение -- молочный жир --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|