
>
Румянцева, В.Исследование влияния биомодифицированного сахаросодержащего продукта "кристаллик" на качественные показатели пшеничной муки и крекера / В. Румянцева, Д. Орехова, О. Миллер //
Румянцева, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 6. - С. 37-39. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Орехова, Д.
Миллер, О.
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Орехова, Д.
Миллер, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|