
>
664.7
С 34
Сиволапов, В.Якість борошна та печеного хліба [Текст] / В. Сиволапов, Л. Ілякова, В. Марченко //
С 34
Сиволапов, В.
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2017. - № 10. - С. 54-57.. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2017/10)
Ключові слова: борошно -- мука -- хімічний склад -- химический состав -- запах борошна -- запах муки -- колір борошна -- цвет муки -- вологість борошна -- влажность муки -- кислотність борошна -- кислотность муки -- дефекти хліба -- дефекты хлеба --
Додаткові точки доступу:
Ілякова, Л.
Марченко, В.
(Шифр в БД A634806/2017/10)
УДК | |
664.7 |
Ключові слова: борошно -- мука -- хімічний склад -- химический состав -- запах борошна -- запах муки -- колір борошна -- цвет муки -- вологість борошна -- влажность муки -- кислотність борошна -- кислотность муки -- дефекти хліба -- дефекты хлеба --
Додаткові точки доступу:
Ілякова, Л.
Марченко, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|