
>
Сырокопченые мясопродукты, обогащенные биологически активными ингредиентами / Т. К. Каленик [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/10)
Додаткові точки доступу:
Каленик, Т.К.
Текутьева, Л.А.
Сон, О.М.
Невзорова, В. А.
Гаврилова, Н. В.
Моткина, Е. В.
(Шифр в БД П698712/2009/10)
Додаткові точки доступу:
Каленик, Т.К.
Текутьева, Л.А.
Сон, О.М.
Невзорова, В. А.
Гаврилова, Н. В.
Моткина, Е. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|