
>
Влияние экструзии на сорбционную способность зерна и зернопродуктов / О. Я. Соколова [и др.] //
Хранение и перераб. зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2008. - N 5.
(Шифр в БД Х367526/2008/5)
Ключові слова: ТЕХНОЛОГИИ ПЕРЕРАБОТКИ ЗЕРНА И ЗЕРНОПРОДУКТОВ -- ЭКОЛОГИЧЕСКИ БЕЗОПАСНАЯ ПРОДУКЦИЯ ЖИВОТНОВОДСТВА -- ЭКСТРУДИРОВАННЫЕ КОРМА --
Додаткові точки доступу:
Соколова, О.Я.
Мирошников, С.А.
Дроздова, Е.А.
Тиманова, А. С.
Холодилина, Т. Н.
(Шифр в БД Х367526/2008/5)
Ключові слова: ТЕХНОЛОГИИ ПЕРЕРАБОТКИ ЗЕРНА И ЗЕРНОПРОДУКТОВ -- ЭКОЛОГИЧЕСКИ БЕЗОПАСНАЯ ПРОДУКЦИЯ ЖИВОТНОВОДСТВА -- ЭКСТРУДИРОВАННЫЕ КОРМА --
Додаткові точки доступу:
Соколова, О.Я.
Мирошников, С.А.
Дроздова, Е.А.
Тиманова, А. С.
Холодилина, Т. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|