
>
Бывальцев, А. И.Свойства активированной воды и ее использование в пищевой технологии / А. И. Бывальцев, Г. О. Магомедов, В. А. Бывальцев //
Бывальцев, А. И.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N7. - С. 49-53.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Магомедов, Г.О.
Бывальцев, В.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Магомедов, Г.О.
Бывальцев, В.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|