
>
664.68
О традициях выпечки пасхальной продукции в Украине [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 3. - С. 27.
(Шифр в БД Х279026/2017/3)
Ключові слова: пасхальний куліч -- пасхальный кулич -- виробництво -- производство -- технологія -- технология -- декорування -- декорирование -- сухая смесь "помадка сахарная белая" -- суха суміш "помадка цукрова біла" --
Анотація:
Новые тенденции во вкусах и отделке куличей.
Нові тенденції в смаках та оздобленні пасок.
(Шифр в БД Х279026/2017/3)
УДК | |
664.68 |
Ключові слова: пасхальний куліч -- пасхальный кулич -- виробництво -- производство -- технологія -- технология -- декорування -- декорирование -- сухая смесь "помадка сахарная белая" -- суха суміш "помадка цукрова біла" --
Анотація:
Новые тенденции во вкусах и отделке куличей.
Нові тенденції в смаках та оздобленні пасок.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|