
>
Овсянникова, Л.Температура зберігання істотно впливає на жирокислотний склад насіння гірчиці : це підтверджують останні дослідж. одес. учених / Л. Овсянникова, Г. Євдокимова, В. Черній //
Овсянникова, Л.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2009. - N 4. - С. 26-27. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД З092708/2009/4)
Ключові слова: культура зберігання --
Анотація:
.
Додаткові точки доступу:
Євдокимова, Г.
Черній, В.
(Шифр в БД З092708/2009/4)
Ключові слова: культура зберігання --
Анотація:
.
Додаткові точки доступу:
Євдокимова, Г.
Черній, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|