
>
665.2
Сравнительный анализ жирнокислотного состава традиционных и экзотических видов сырья / Л. В. Пешук [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 29-33. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: жировое сырье -- жирова сировина -- состав жирных кислот -- склад жирних кислот -- полиненасыщенные жирные кислоты -- поліненасичені жирні кислоти -- клиническое влияние -- клінічний вплив -- идентификация -- ідентифікація --
Анотація:
Изучен состав липидных компонентов нетрадиционного мясного сырья. Показаны факторы, влияющие на точность хроматографического определения состава жирных кислот. Сосредоточено внимание на проблеме цистрансизомерии и возможности идентификации отдельных групп изомеров. Представлен состав жирных кислот наиболее распространенных в мясной промышленности жиров традиционных сельскохозяйственных и экзотических животных, что позволяет использовать приведенные данные в производстве новых мясных продуктов повышенной биологической ценности.
Вивчено склад ліпідних компонентів нетрадиційної м'ясної сировини. Показані фактори, що впливають на точність хроматографічного визначення складу жирних кислот. Зосереджено увагу на проблемі цістрансізомеріі і можливості ідентифікації окремих груп ізомерів. Представлений склад жирних кислот найбільш поширених у м'ясній промисловості жирів традиційних сільськогосподарських та екзотичних тварин, що дозволяє використовувати наведені дані у виробництві нових м'ясних продуктів підвищеної біологічної цінності.
Додаткові точки доступу:
Пешук, Л. В.
Радзиевская, И. Г.
Кищенко, В. А.
Левчук, И. В.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
665.2 |
Ключові слова: жировое сырье -- жирова сировина -- состав жирных кислот -- склад жирних кислот -- полиненасыщенные жирные кислоты -- поліненасичені жирні кислоти -- клиническое влияние -- клінічний вплив -- идентификация -- ідентифікація --
Анотація:
Изучен состав липидных компонентов нетрадиционного мясного сырья. Показаны факторы, влияющие на точность хроматографического определения состава жирных кислот. Сосредоточено внимание на проблеме цистрансизомерии и возможности идентификации отдельных групп изомеров. Представлен состав жирных кислот наиболее распространенных в мясной промышленности жиров традиционных сельскохозяйственных и экзотических животных, что позволяет использовать приведенные данные в производстве новых мясных продуктов повышенной биологической ценности.
Вивчено склад ліпідних компонентів нетрадиційної м'ясної сировини. Показані фактори, що впливають на точність хроматографічного визначення складу жирних кислот. Зосереджено увагу на проблемі цістрансізомеріі і можливості ідентифікації окремих груп ізомерів. Представлений склад жирних кислот найбільш поширених у м'ясній промисловості жирів традиційних сільськогосподарських та екзотичних тварин, що дозволяє використовувати наведені дані у виробництві нових м'ясних продуктів підвищеної біологічної цінності.
Додаткові точки доступу:
Пешук, Л. В.
Радзиевская, И. Г.
Кищенко, В. А.
Левчук, И. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|