
>
Рак, В. П.Сучасні дослідження у технології пшеничного хліба з використанням хмелю [Текст] / В. П. Рак, В. Г. Юрчак //
Рак, В. П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 30-32.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: хліб -- хлеб -- мікрофлора -- микрофлора -- хмельові закваски -- хмелевые закваски -- схема приготування тіста -- схема приготовления теста --
Додаткові точки доступу:
Юрчак, В. Г.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: хліб -- хлеб -- мікрофлора -- микрофлора -- хмельові закваски -- хмелевые закваски -- схема приготування тіста -- схема приготовления теста --
Додаткові точки доступу:
Юрчак, В. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|