637.07
Вплив геометричних параметрів емульситатора на ступінь подрібнення ковбасних фаршів / С. Б. Вербицький, В. В. Шевченко, М. О. Шугай //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N6. - С. 41-43. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/6)
УДК
637.07

Анотація:
Досліджено вплив геометричних параметрів емульситатора на ступінь подрібнення часток ковбасних фаршів у процесі тонкого подрібнення м’ясної сировини в одну та дві стадії. За результатами аналізу одержаних даних встановлено математичну залежність, що дає можливість призначати величини зазорів відповідно до потрібного ступеня подрібнення сировини.
Исследовано влияние геометрических параметров емульситатора на степень измельчения частиц колбасных фаршей в процессе тонкого измельчения мясного сырья в одну и две стадии. По результатам анализа полученных данных найдена математическая зависимость, позволяющая назначать величины зазоров соответственно требуемой степени измельчения сырья.
Додаткові точки доступу: