>
664.682
Оболкина, В. И.Технологические особенности и технические решения производства изделий из слоеного теста [Текст] / В. И. Оболкина, Л. С. Букшина, С. Д. Дудко //
Оболкина, В. И.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 7. - С. 36-39.
(Шифр в БД Х279026/2017/7)
Ключові слова: слоеное тесто -- листкове тісто -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- технология -- технологія -- нанесение жировой прослойки -- нанесення жирового прошарку -- линия производства -- лінія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Букшина, Л. С.
Дудко, С. Д.
(Шифр в БД Х279026/2017/7)
| УДК | |
| 664.682 |
Ключові слова: слоеное тесто -- листкове тісто -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- технология -- технологія -- нанесение жировой прослойки -- нанесення жирового прошарку -- линия производства -- лінія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Букшина, Л. С.
Дудко, С. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|