
>
Мірошніченко, В. П.Особливості та перспективи виробництва круп’яних продуктів із голозерного вівса [Текст] / В. П. Мірошніченко, В. С. Кошулько //
Мірошніченко, В. П.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N2. - С. 32-34. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
Ключові слова: голозерний овес -- переробка -- переработка -- технологія -- технология --
Додаткові точки доступу:
Кошулько, В. С.
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
Ключові слова: голозерний овес -- переробка -- переработка -- технологія -- технология --
Додаткові точки доступу:
Кошулько, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|