
>
664.769
Фоміна, І. М.Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова //
Фоміна, І. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N12. - С. 34-37. - Бібліогр.: с. 36-37.
(Шифр в БД Х367526/2017/12)
Ключові слова: пшеничні пластівці -- пшеничные хлопья -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- перетравлювання -- переваривание -- білок -- белок --
Анотація:
Під час досліджень використано метод in Vitro, який базується на ферментативному гідролізі з використанням ферментів пепсин і трипсин. Встановлено кількість перетравленого білка від загальної маси білка та в 100 г пластівців підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб" та "Бадьорість".
Во время исследований использован метод in Vitro, основанный на ферментативном гидролизе с использованием ферментов пепсин и трипсин. Установлено количество перевареного белка от общей массы белка и в 100 г хлопьев повышенной биологической ценности "Росток", "Эко-Сокровище" и "Бодрость".??
Додаткові точки доступу:
Ізмайлова, О. О.
(Шифр в БД Х367526/2017/12)
УДК | |
664.769 |
Ключові слова: пшеничні пластівці -- пшеничные хлопья -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- перетравлювання -- переваривание -- білок -- белок --
Анотація:
Під час досліджень використано метод in Vitro, який базується на ферментативному гідролізі з використанням ферментів пепсин і трипсин. Встановлено кількість перетравленого білка від загальної маси білка та в 100 г пластівців підвищеної біологічної цінності "Паросток", "Еко-Скарб" та "Бадьорість".
Во время исследований использован метод in Vitro, основанный на ферментативном гидролизе с использованием ферментов пепсин и трипсин. Установлено количество перевареного белка от общей массы белка и в 100 г хлопьев повышенной биологической ценности "Росток", "Эко-Сокровище" и "Бодрость".??
Додаткові точки доступу:
Ізмайлова, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|