
>
664.6:633.35, 633.491
Сильчук, Т. А.Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] / Т. А. Сильчук, Т. П. Голікова, М. І. Назар //
Сильчук, Т. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 8. - С. 53-55. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/8)
Ключові слова: хліб -- хлеб -- клітковина гороху -- клетчатка гороха -- клітковина картоплі -- клетчатка картофеля -- процес черствіння -- процесс черствения --
Анотація:
Проаналізовано якість хлібобулочних виробів, збагачених клітковиною. Встановлено, що клітковина гороху та картоплі позитивно впливає на якість готових виробів. Досліджено вплив добавок на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення клітковини зменшує крихкуватість виробів у прроцесі зберігання. Показано, що в результаті використання клітковини гороху та картоплі підвищуються гідрофільні властивості м’якушки хліба, що сприяє збереженню свіжості готових виробів.
Проанализировано качество хлебобулочных изделий, обогащенных клетчаткой. Установлено, что клетчатка гороха и картофеля положительно влияет на качество готовых изделий. Исследовано влияние добавок на процесс черствения хлеба. Установлено, что внесение клетчатки уменьшает крошковатость изделий в процессе хранения. Показано, что в результате использования клетчатки гороха и картофеля повышаются гидрофильные свойства мякиша хлеба, что способствует сохранению свежести готовых изделий.
Додаткові точки доступу:
Голікова, Т. П.
Назар, М. І.
(Шифр в БД Х367526/2016/8)
УДК | |
664.6:633.35, 633.491 | |
664.6 | |
633.35 | |
633.491 |
Ключові слова: хліб -- хлеб -- клітковина гороху -- клетчатка гороха -- клітковина картоплі -- клетчатка картофеля -- процес черствіння -- процесс черствения --
Анотація:
Проаналізовано якість хлібобулочних виробів, збагачених клітковиною. Встановлено, що клітковина гороху та картоплі позитивно впливає на якість готових виробів. Досліджено вплив добавок на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення клітковини зменшує крихкуватість виробів у прроцесі зберігання. Показано, що в результаті використання клітковини гороху та картоплі підвищуються гідрофільні властивості м’якушки хліба, що сприяє збереженню свіжості готових виробів.
Проанализировано качество хлебобулочных изделий, обогащенных клетчаткой. Установлено, что клетчатка гороха и картофеля положительно влияет на качество готовых изделий. Исследовано влияние добавок на процесс черствения хлеба. Установлено, что внесение клетчатки уменьшает крошковатость изделий в процессе хранения. Показано, что в результате использования клетчатки гороха и картофеля повышаются гидрофильные свойства мякиша хлеба, что способствует сохранению свежести готовых изделий.
Додаткові точки доступу:
Голікова, Т. П.
Назар, М. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|