>
Пономарева, О. И.Микробиологические аспекты качества хлебопекарных дрожжей / О. И. Пономарева //
Пономарева, О. И.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 1.
(Шифр в БД П698712/2008/1)
Ключові слова: переработка -- качество -- безопасность --
(Шифр в БД П698712/2008/1)
Ключові слова: переработка -- качество -- безопасность --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|