>
Исследование реолоческих свойств пищевых экструдированных текстуратов / А. Н. Остриков [и др.] //
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N3. - С. 43-45.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Додаткові точки доступу:
Остриков, А.Н.
Смирных, А.А.
Глухов, М.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Додаткові точки доступу:
Остриков, А.Н.
Смирных, А.А.
Глухов, М.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|